Psykologin palvelut yksityisasiakkaille

Psykologin vastaanotto

Psykologin vastaanotto itse maksaville asiakkaille ja ostopalveluina. (palvelusta ei saa Kela-korvausta). Psykologin vastaanotolla voit käydä tarpeesi mukaan joko tiiviisti tai harvajaksoisemmin. Yhteistyö voi olla esimerkiksi lyhytterapeuttinen (15-20 käyntiä).  Joskus tilanteesi kirkastuu jo muutamalla käynnillä. Ota minuun yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostitse. 

Vastaanottoni sijaitsee Kuopiossa Terapiatalo Nosteen tiloissa. Otan vastaan psykologin asiakkaita mielelläni myös etänä. 

Koulutuspsykoterapia

Tarjoan koulutusvaiheen psykoterapiaa integratiivisella otteella itse maksaville asiakkaille (palvelusta ei saa vielä Kela-korvausta). Koulutuspsykoterapiassa käydään viikoittain ja terapia kestää vähintään 15-20 kertaa. Mikäli olet kiinnostunut koulutuspsykoterapiasta, ota minuun ensin yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostitse.

Vastaanottoni sijaitsee Kuopiossa Terapiatalo Nosteen tiloissa (Käsityökatu 41). En tarjoa koulutuspsykoterapiaa tällä hetkellä kokonaan etänä. 

Voit lukea lisää integratiivisesta psykoterapiasta esimerkiksi täältä:

 https://www.integratiivinenpsykoterapia.fi/psykoterapia/

Hinnasto

Psykologin vastaanotto 45 min


90€

Koulutuspsykoterapia 45 min 

Huom. 20 tai useamman tapaamisen prosesseissa hinta sopimuksen mukaan 

90

EMDR vastaanotto  1h - 1 h 30 min

Huom. hinnoittelu vastaanoton keston mukaan

alkaen 110€

Tiedustelut ja yhteydenotto:

Voit varata ajan myös suoraan Terapiatalo Nosteen sivuilta täältä. Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta, jos et löydä sopivaa aikaa. Vastaan sinulle sähköpostilla.

Vastaanottoni sijainti Kuopion keskustassa

Käsityökatu 41, 70100 Kuopio 

Terapiatalo Nosteen toimitilat sijaitsevat 3. kerroksessa.

psykologiriikkaleinonen@gmail.com

Luo kotisivut ilmaiseksi!